Livs- och motionscoaching

Ibland vill du bara ha lite mer glädje i livet, lite mer kärlek och mening med livet. Ibland behöver du stöd för att kunna uppfylla ditt nyårslöfte. Ibland kan det vara tufft att flytta till en annan miljö och kultur. Då kan det vara bra att få stöd och riktning genom coaching.

Att leva med en känsla av mening

Livet innebär många förändringar och under vissa perioder kan det vara svårt att leva i balans och utifrån sina grundvärderingar. Då är det lätt att känna sig utmattad och utan energi och mening. En känsla av mening med livet och att känna tillhörighet och kompetens är viktigt för ditt välmående och din upplevda livskvalitet. Därför är det viktigt att ta steg i riktning mot en vision och djupare mening med livet. Och för att kunna göra det behöver du en vision om var, vad och varför?

Om du har en vision kommer du få en känsla av kontroll även om det såklart fortfarande innebär utmaningar för dig. Vissa utmaningar väljer du själv och som du ser framemot även om det kommer ge dig en viss stress och press. Vissa utmaningar ställs vi inför utan att vi valt dem och de ger oss en negativ stress och press. Det är en del av livet och något som är viktigt att kunna hantera. Tillsammans kan vi då sortera upp och titta på det från olika synvinklar och göra förändringar så du kan leva det liv du vill ha!


Att uppfylla ditt nyårslöfte

Förmodligen är du inte ensam om att kämpa med att genomföra ditt nyårslöfte till dig själv. Det är bland de vanligaste att vi lovar oss på nyårsafton att vi skall leva hälsosammare, äta bättre, träna mer och stressa mindre – ja listan kan göras lång. Tyvärr är det ofta lättare att lova än att genomföra. Som idrottspsykologisk rådgivare kan jag hjälpa dig med att förändra dina vanor och ta ett steg i taget för att komma närmare måluppfyllelse och stå där i slutet av året med stolthet över vad du uppfyllt!

Att flytta

till en annan kultur eller ett annat land kan vara riktigt tufft. Kanske kan du inte språket eller i varje fall inte tillräckligt flytande eller där finns kulturella skillnader som gör dig osäker på hur du skall säga något, skämta eller bete dig. Kanske känner du dig ensam och annorlunda i din na situation – då kan vi tillsammans göra en plan för att hantera situationen och hur du kan utveckla dig själv som person. Ofta kan det vara skönt att prata med någon utomstående, och bara kunna säga precis hur du känner utan att vara rädd för att såra någon som står dig nära.

Vill du veta mer

om hur vi kan arbeta med tillsammans, så skicka mig gärna ett mejl .

Margareta Hultman

Varmt välkommen!
Margareta


Avskiljare–
—————————————————————————————————-

BOKA TID I ZÜRICH, PSIM Studio och Skype/FaceTime
Yoga Klasser
Yoga Privat Träning
Svensk Massage
Idrotts & Prestationspsykologi, Zürich och Skype/FaceTime

BOKA TID I GÖTEBORG, PSIM Skatås:
Idrotts & Prestationspsykologi