Massage

Kanske har du sprungit väldigt långt, hoppat väldigt högt, yogat väldigt tufft eller jobbat väldigt mycket – då kan massage hjälpa dina musklers att återhämtning och att du blir avslappnad och fylld av energi igen.

Massage

Massage ger en reduktion av spänning i kroppens muskler och genom hudens beröring blir du också lugn och avspänd samtidigt som stresshormonerna hämmas. vi känner oss ofta avspända och mår gott efter en behandling. På bilden ser du maratonlöparen Mustafa “Musse” Mohamed som jag masserade fram tills jag flyttade till Zürich. Nu är han fortsatt massagekund och numer även löptränare hos PSIM-Göteborg.

Behandlingsmetoder och längd

Jag använder olika metoder vid en behandling, såsom: Svensk klassisk massage, Avancerad muskulering, Strain and counterstrain, Revolving (Deep tissue massage) och laser behandlingar.

Du harmöjlighet att boka olika längd på din behandling beroende på om du vill har delmassage eller helkroppsmassage eller behandling av ett specifikt problemområde. Det finns också massagebehandling i kombination med livs-coaching prestationspsykologi och yoga.

Kombinationsbehandling

För personer med utmattnings-problematik är det bra att ta en kombinationsbehandling av massage och livs-coaching. För idrottare ger kombinationen av massage och prestationspsykologi både fysisk och mental återhämtning samtidigt som det ger en ökad möjlighet till att går djupare i samtals-sessionen då lugnet efter massagen ger mer eftertänksamhet. Kombinationan massage och yoga ger möjligheten att behandla muskler som är slitna eller av bindväv som är tät eller fascior som är tighta. De olika behandlingsmetoderna och priser kan du se på boknings-sidan.

Mer information

något du undrar över – skicka mig gärna ett mejl .

Margareta Hultman
Varmt välkommen,
Margareta

———————————————————————————————————

BOKA TID i Zürich –  BOKA TID på Skype, FaceTime–  BOKA TID i Göteborg