Massage

Kanske har du sprungit väldigt långt, hoppat väldigt högt, yogat väldigt tufft eller jobbat väldigt mycket – då kan massage hjälpa dina musklers att återhämtning och att du blir avslappnad och fylld av energi igen.

Massage

Massage ger en reduktion av spänning i kroppens muskler och genom hudens beröring blir du också lugn och avspänd samtidigt som stresshormonerna hämmas. vi känner oss ofta avspända och mår gott efter en behandling.

Behandlingsmetoder och längd

Jag använder olika metoder vid en behandling, såsom: Svensk klassisk massage, Avancerad muskulering, Strain and counterstrain, Revolving (Deep tissue massage) och laser behandlingar.

Kombinera behandlingar

För personer med utmattnings-problematik är det bra att ta en kombination av behandlingar. Till exempel kan det vara bra med massage och livs-coaching eller prestationspsykologi för att få både fysisk och mental återhämtning. En inledande massage kan också ge en möjlighet att går djupare i samtals-sessionen då lugnet efter massagen ger mer eftertänksamhet. Kombinationen massage och yoga ger möjligheten att behandla muskler som är slitna eller av bindväv som är tät eller fascior som är tighta och samtidigt få ett yoga-program du kan göra själv hemma för att förebygga skador och stelhet.

Mer information

något du undrar över – skicka mig gärna ett mejl .

Margareta Hultman

Varmt välkommen!
Margareta


Avskiljare–
—————————————————————————————————-

BOKA TID I ZÜRICH, PSIM Studio och Skype/FaceTime
Yoga Klasser
Yoga Privat Träning
Svensk Massage
Idrotts & Prestationspsykologi, Zürich och Skype/FaceTime

BOKA TID I GÖTEBORG, PSIM Skatås:
Idrotts & Prestationspsykologi