Margareta Hultman

Prestationsutveckling är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag verkligen älskar att hjälpa människor att må bra och att hitta glädjen i att testa gränsen för vad de tror är möjligt. Att utmana dig själv och att samtidigt ha balans i livet och med en känsla av att det är du själv som styr. Det ser jag som viktiga delar för hälsa, välmående och för topprestationer inom både idrott, kultur och näringsliv.

Att hitta balans och glädje i livet

Jag tror verkligen på att arbeta från ett brett perspektiv. Min första utbildning var till civilekonom men efter 15 år som ekonom bestämde jag mig för att studera idrottspsykologi på högskolan i Halmstad. Det gav mig möjligheten att studera och arbeta med något jag verkligen älskar och får energi av – att stödja människor i deras utveckling till att nå dit de vill och samtidigt känna glädje ha hälsa och må bra.

Mina fokusområden inom psykologin är prestationspsykologi och talangutveckling, integration och jämställdhet. Kropps-uppfattning är också ett område som intresserar mig och jag har bland annat gjort en studie om kvinnors upplevelse av sin kropp i samband med elit-idrott och hur det påverkar kropps-uppfattning och självkänsla.

Mina senaste universitets-studier är i arbets- och organisationssociologi där mina båda utbildningar i ekonomi och psykologi möts. Studierna gav mig kunskap kring hur en rätt organisation och ett bra ledarskapet på ett företag tydligt kan förändra och förbättra de anställdas arbetskapacitet och effektivitet samt hälsa. Det är för mig en värdefull utbildning i mitt arbete inom karriär och ledarskap.

Jag är certifierad massageterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut, Mindfulness-instruktör och sedan juni 2018 även yogalärare, TTC 200 hos Sanapurna i Zürich med Poonam Stetcher Sharma som huvudlärare . Detta ger att mina kunskaper om kroppen är väl grundade och sambandet mellan kropp och själ ser jag som väldigt spännande att arbeta med.

Mina många olika utbildningar ger mig stor möjlighet att
möta dig utifrån olika synsätt och metoder
-för ditt unika behov.
-Margareta

Mottagningar i Zürich och Göteborg

Jag erbjuder prestationspsykologi, “life coaching”, yoga och massage på mottagningen PSIM Studio i Zürich. Det känns fantastiskt att jag nu har en egen studio med möjlighet till flexibla tider och utrymme för mina olika tjänster.

PSIM -Göteborg startade jag 2004 med mottagning i på Skatås motionscentrum i Göteborg. Vi är nu fyra personer där, sedan min flytt till Zürich erbjuder jag enbart prestationspsykologi i Göteborg. Maratonlöparen Mustafa Mohamed erbjuder PT-löpning och Fredrik Weidestam samt Lina Dahlin, idrottsmassage.

Margareta Hultman

Varmt välkommen!
Margareta


Avskiljare–
—————————————————————————————————-

BOKA TID I ZÜRICH, PSIM Studio och Skype/FaceTime
Yoga Klasser
Yoga Privat Träning
Svensk Massage
Idrotts & Prestationspsykologi, Zürich och Skype/FaceTime

BOKA TID I GÖTEBORG, PSIM Skatås:
Idrotts & Prestationspsykologi