Prestationspsykologi – Kultur

Prestationspsykologi för musiker, skådespelare och dansare har väldigt många likheter med idrotten. Det gäller att prestera vid en viss tidpunkt och helst på topp. Vid föreställningar vill man gärna prestera bra och vid auditions är situationen många gånger ännu mer lik prestationen vid ett idrottstävling. Det kan vara svårt att hålla fokus på sig själv eller att låta störande tankar påverka.

Vi kan arbeta med din målsättning, önskad utveckling, fokus, beteende och självprat. Att verkligen veta vad man vill och vilka färdigheter som krävs för att nå dit man vill är väldigt viktigt. Liksom att våga ta reda på vilka hinder som finns, faktiska hinder eller mentala hinder som du själv byggt upp. Genom en metodisk satsning på att utveckla de här färdigheterna och en process av egen utvärdering kan du lättare nå dina mål.

Max Wulfson

är violinist i GöteborgsOperans orkester och syns till höger i bilden ovan. Han är också violinsolisten i filmen Simon och Ekarna samt i dataspelet Victoria 2.  Vid olika galor såsom P3 Guldbaggegalan och melodifestivalen spelar han också. Zimmes är hans egna band där han skriver musik och turnerar runt om i världen. Dessutom driver och turnerar han med stråkkvartetten Wulfson Quartet.

Max beskriver vårt samarbete:

Margareta hjälpte mig till bättre förberedelser inför auditions.
Processfokus och rätt förhållningssätt till min prestation.
Att våga spela min tolkning så bra som möjligt – det hjälpte mig att nå mitt mål.

– Citat, Max Wulfson

Vill du veta mer

om hur vi kan arbeta med tillsammans, så skicka mig gärna ett mejl .

Margareta Hultman

Varmt välkommen!
Margareta


Avskiljare–
—————————————————————————————————-

BOKA TID I ZÜRICH, PSIM Studio och Skype/FaceTime
Yoga Klasser
Yoga Privat Träning
Svensk Massage
Idrotts & Prestationspsykologi, Zürich och Skype/FaceTime

BOKA TID I GÖTEBORG, PSIM Skatås:
Idrotts & Prestationspsykologi