Yoga Retreat – Hiking, 15-19 juli 2019

Sommaren i alperna är en underbar tid. Att kunna kombinera yoga med alpvandringar för det till ett väldigt rogivande och energigivande retreat. Hotellet vi bor på är lugnt och fint längst in i dalen – det är som en oas där stress inte finns. Du kommer känna dig lugn och fylld med kraft och energi efter detta retreat.

Detta ingår

Träningar:
4 pass – Yoga/Meditation/Mindfulness med Margareta
3 (4) pass – Vandring med Fanny och Margareta
4 pass – Yoga med Fanny

Måltider:
Frukost (tisdag-fredag)
Middag (måndag-torsdag)

Logi:
Enkel eller dubbelrum, Hotell Walserhuus (måndag-torsdag)
Några rum har jacuzzi på sin terass men alla deltagare har tillgång till den från utsidan.

Walserhuus Hotel, Sertig Valley, Davos.
2019, Måndagen den 15 juli kl 14.00 till fredagen den 19 juli kl 12.00

Detta ingår inte

Yogamattan – tar du med dig själv

Resa till och från retreaten ordnar du med själv – anmäler du tidigt och bokar flyget samtidigt har du större chans till ett bra pris på flygresan. Flyg från Göteborg tar 2 timmar, från Stockholm 2 tim 30 min och från Köpenhamn 1 tim och 40 min.

Tågresan från Zürich flygplats till Davos Platz tar cirka 1 tim och 50 min och sen kan du ta en buss direkt till hotellet som tar cirka 20 min. Resan är otroligt vacker och värd sin tid. Denna resa behöver du inte boka i förtid. Hyr du bil går det på cirka 2 tim och 15 min att köra.

Pris

7 400 SEK (exkl. resa) – early bird – pris, vid anmälan innan 1 april!
8 200 SEK (exkl. resa) – vid anmälan 1 maj
855 CHF (exkl. resa) – early bird – pris, vid anmälan innan 1 april!
950 CHF (exkl. resa) – vid anmälan 1 maj.

För bindande anmälan tas en anmälningsavgift ut på 2000 SEK, respektive 220 CHF ut, detta belopp dras av vid betalning av resterande belopp den 1 juni. Ingen återbetalning av anmälningsavgiften eller vid avbokning senare än 30 dagar innan retreatets start.

OBS! Senaste anmälan den 1 maj, 2019 – endast 8 platser
Du anmäler genom att skicka ett mejl till margareta.hultman@psim.se – berätta också lite om din bakgrund inom yoga och vandring, så vi rätt kan anpassa efter din nivå.

Hoppas vi träffas i Davos, Sertig Valley!
Margareta och Fanny

Yogainstruktörer

Margareta Hultman
Då jag är idrottspsykologisk rådgivare och yogainstruktör går jag igenom yogans positiva psykologi och leder de återhämtande Hatha yoga-passen. Jag planerar och leder vandringarna också. Du kan även boka tid  för yoga hos mig i Zürich.

Fanny Hultman
Fanny är sjuksköterska och yogainstruktör på Yoga Styrka i Stockholm. Hon är inriktad på Ashtanga, bikram och yin yoga och leder de mer intensiva passen. Du kan även boka klasser med Fanny i Stockholm

Vill du veta mer

så skicka mig gärna ett mejl .
Välkommen!

Margareta

BOKA TID i ZürichBOKA TID på Skype, FaceTimeBOKA TID i Göteborg