Yoga Retreat – Running, 1-5 september 2019

Löpning på alpen i september är helt underbart! Vackra färger och temperaturen är helt perfekt lite svalt men varmt och skönt i solen. Högsäsongen är över och vi kan springa utan problem på vandringslederna. Det finns många vackra rundor med panoramautsikt och mindre stigar i dalgångarna med nog så vackra vyer. Du kommer njuta under löppasset som anpassas efter gruppens nivå. Vi kommer ha två löp-grupper och där en av grupperna kommer hålla ett riktigt lugnt tempo. Yogan anpassas också efter gruppens önskemål men tanken är mer fokus på återhämtning än fysiskt ansträngande.

Yoga Running

Detta ingår

Träningar:
4 pass – Restorative Yoga/Meditation/Mindfulness med Margareta
3 (4) pass – Löp/jogg-pass med Jennie och Margareta
4 pass – Hatha Yoga med Margareta
(Sista dagen kan du välja mellan löp eller yogapass)

Alla måltider:
Frukost (måndag-torsdag)
Middag (söndag-onsdag)

Logi:
Enkel eller dubbelrum, Hotell Walserhuus (måndag-fredag)
Några rum har jacuzzi på sin terass men alla deltagare har tillgång till den från utsidan.

Walserhuus Hotel, Sertig Valley, Davos.
2019, Söndagen den 1 september kl 14.00 till torsdagen den 5 september kl 12.00

Detta ingår inte

Yogamattan – tar du med dig själv

Resa till och från retreaten ordnar du med själv – anmäler du tidigt och bokar flyget samtidigt har du större chans till ett bra pris på flygresan. Flyg från Göteborg tar 2 timmar, från Stockholm 2 tim 30 min och från Köpenhamn 1 tim och 40 min.

Tågresan från Zürich flygplats till Davos Platz tar cirka 1 tim och 50 min och sen kan du ta en buss direkt till hotellet som tar cirka 20 min. Resan är otroligt vacker och värd sin tid. Denna resa behöver du inte boka i förtid. Hyr du bil går det på cirka 2 tim och 15 min att köra.

Pris

7 400 SEK (exkl. resa) – early bird – pris, vid anmälan innan 1 maj!
8 200 SEK (exkl. resa) – vid anmälan 1 juni
855 CHF (exkl. resa) – early bird – pris, vid anmälan innan 1 maj!
950 CHF (exkl. resa) – vid anmälan 1 juni.

För bindande anmälan tas en anmälningsavgift ut på 2000 SEK, respektive 220 CHF ut, detta belopp dras av vid betalning av resterande belopp den 15 juli. Ingen återbetalning av anmälningsavgiften eller vid avbokning senare än 30 dagar innan retreatets start.

Anmälan

OBS! Senaste anmälan den 1 juni, 2019 – endast 8 platser
Du anmäler genom att skicka ett mejl till margareta.hultman@psim.se – berätta också lite om din bakgrund inom yoga och löpning, så vi rätt kan anpassa efter din nivå.

Vi hoppas vi träffas i Davos, Sertig Valley!
Margareta och Jennie

Yogainstruktörer och löpledare

Margareta Hultman
är idrottspsykologisk rådgivare och yogainstruktör (RYT 200). Margareta har föreläsningar i positiv psykologi, löpträning- och teknik  i alpterräng. Och leder de återhämtande Hatha yoga-passen. Du kan även boka tid  för yoga hos mig i Zürich.

Jennie Runesson
är lärare och orienterare på hög nivå. Jennie älskar löpning och naturen och är en trygg vägvisare på alpen. Hon leder gruppen med det lite snabbare tempot och den lite längre sträckan och kan utmana om ni vill!


Vill du veta mer

så skicka mig gärna ett mejl .
Välkommen!


BOKA TID i Zürich –  BOKA TID på Skype, FaceTime –  BOKA TID i Göteborg