Yoga Retreat – Jog, 12-16 juli 2020

Löpning på alpen på sommaren är helt underbart! Temperaturen är helt perfekt lite svalare på hög höjd, som en svensk högsommardag. Det finns många vackra rundor med panoramautsikt och mindre stigar i dalgångarna med nog så vackra vyer. Du kommer ha tid att njuta under passet som anpassas efter gruppens nivå. Vi kommer ha två grupper och där en av grupperna kommer hålla ett riktigt lugnt tempo men det går också att springa utifrån ett eget tempo under eget ansvar. Yogan anpassas efter gruppens önskemål men tanken är mer fokus på återhämtning än fysiskt väldigt ansträngande.

Detta ingår

Walserhuus Hotel, Sertig Valley, Davos.
2020, måndagen den 12 juli kl 14.00 till fredagen den 16 juli kl 12.00

Logi:
Enkel eller dubbelrum, Hotell Walserhuus (måndag-fredag)
Några rum har jacuzzi på sin terass men alla deltagare har tillgång till den från utsidan.

Alla måltider:
Frukost (tisdag-fredag)
Middag (måndag-torsdag)

Träningar:
4 pass – Restorative Yoga/Meditation/Mindfulness med Margareta
3 (4) pass – Löp/jogg-pass med Jennie och Margareta
4 pass – Hatha Yoga med Margareta
(Sista dagen kan du välja mellan löp eller yogapass)

Detta ingår inte

Resa till och från retreaten ordnar du med själv – anmäler du tidigt och bokar flyget samtidigt har du större chans till ett bra pris på flygresan. Flyg från Göteborg tar 2 timmar, från Stockholm 2 tim 30 min och från Köpenhamn 1 tim och 40 min.

Tågresan från Zürich flygplats till Davos Platz tar cirka 1 tim och 50 min och sen kan du ta en buss direkt till hotellet som tar cirka 20 min. Resan är otroligt vacker och värd sin tid. Denna resa behöver du inte boka i förtid. Hyr du bil går det på cirka 2 tim och 15 min att köra.

Pris

8 500 SEK (exkl. resa) Early bird – anmälan innan 1 april 2020
9 500 SEK (exkl. resa) Anmälan -12 maj
8 000 SEK (exkl. resa) för medföljande som ej deltar i yoga-delen av retreatet*
*Nyhet för 2020du kan ta med en vän eller partner som du delar rum med men som bara deltar in running-delen.

Fullt belopp betalas vid anmälan, 50% återbetalas vid avanmälan fram till 1 april. Fram till 12 maj återbetalas 2 000 SEK, därefter ingen återbetalning.

Anmälan

OBS! Senaste anmälan till:
Yoga & Hiking I – 29 maj; Yoga & Hiking II: 6 augusti
Utifrån COVID-19 är det ingen som vet om det kommer vara möjligt att genomföra retreaten….
Men du kan fortfarande anmäla dig genom att mejla mig på, margareta.hultman@psim.se. Jag sätter upp dig på listan och om allt blir som vanligt igen, så skickar jag dig en faktura. När fakturan är betald, är platsen din!

Vi hoppas vi träffas i Davos, Sertig Valley!
Margareta och Fanny

Yogainstruktörer och löpledare

Margareta Hultman
Som idrottspsykologisk rådgivare och yogainstruktör, tycker jag att även yogans positiva psykologi är viktig och värd sin tid och går igenom den under retreatet. Jag har de lugnare yoga klasserna och planerar och leder joggingpassen på alpen.
Du kan även boka tid  för yoga hos mig på PSIM Studio i Zürich och psykologisk rådgivning i Zürich samt i Göteborg eller på Skype/FaceTime.


Fanny Hultman
Fanny är sjuksköterska och yogainstruktör på Yoga Styrka i Stockholm. Hon är inriktad på Ashtanga, bikram och yin yoga och leder de mer intensiva passen. Du kan även boka klasser med Fanny i Stockholm

Vill du veta mer

så skicka mig gärna ett mejl .
Välkommen!

Margareta Hultman


Avskiljare–
—————————————————————————————————-