Yoga – LIV I BALANS

Yoga övningarna är uppbyggda för att ge dig muskulär balans av kroppen, vilket är viktigt för att minska risken för att du drabbas av skador och värk. Yoga är också ett sätt att grunda dig och bli av med och förebygga stress. Samtidigt främjas dina positiva tankar.

Har du ett arbete med mycket stillasittande? Kanske sitter du vid skrivbordet mycket vilket på sikt ger en obalans mellan kroppens muskler på ett sätt som gör att du lätt drabbas av rygg och nackproblem eller skador.

Det är inte ovanligt att ha problem med stress och sovstörningar. Det finns forskning som visar på yogans och meditationens positiva effekt på sömnproblem och att även sömnbehovet kan minska. Meditation ger även en positiv effekt på känslan av välmående och att kunna se livet från den ljusa sidan. Genom att göra balanserande asanas med stabilitet krävs att du är fokuserad. Den träningen leder till att du utvecklar koncentrationsförmågan och att du balanseras emotionellt, mentalt och fysiskt. Oro och stress lindras vilket hjälper dig till ett hälsosamt och njutbart liv.

BOKA TID
Zürich: PSIM Studio Skype, FaceTimeGöteborg: PSIM Skatås

Vill du veta mer

om hur vi kan arbeta med tillsammans, så skicka mig gärna ett mejl .

Margareta Hultman


Varmt välkommen!
Margareta


Avskiljare–
—————————————————————————————————-