Yoga – KLASSER, PRIVAT TRÄNING

Min yoga är Hatha yoga som är grundformen av yoga. Det är en yogaform som är lugn och stadig. Den ger mig styrka, smidighet och närvaro i en perfekt kombination. Och det är den form jag även lär ut. Min inställning till yoga symboliseras i det här pricksäkra citatet:

“We don’t use the body to get into a pose—we use the pose to get into the body”
-quote, unknown


Hatha är en kombination av sanskrit-orden Ham och Tham. Ham representerar den fysiska kraften och Tham representerar den mentala styrkan. Hatha är balansen mellan dessa två krafter och när de är i balans kan Prana, den vitala livsenergin flyta och göra att kroppen och sinnet är i balans och harmoni. Genom att bli medveten om din Prana-energi kan du lära dig att rikta energin till en mer helande inverkan och utveckla en inre medvetenhet och högre grad av fokus och koncentration. 

I  Yoga-Spirit House erbjuder jag yoga-klasser:
Tisdagar 12.00 – 13.15
Onsdagar 9.15 – 10.30

Det är Hatha Yoga klasser på 75 minuter med andningsövningar (pranayama), yogapositioner (asanas) och yoga nidra, (avslappning, meditation). Du kan även boka privatlektioner med enbart yoga eller en kombination med yoga och coaching eller yoga och massage. Vid förfrågan kan du även boka privat träning för en mindre grupp.


Boka din klass här: Boka tid – Zürich

På Yoga-Spirit finns klasser varje dag och här ser du alla deras klasser:
www.yoga-spirit.ch

Vill du veta mer

så skicka mig gärna ett mejl .

Varmt välkommen!
Margareta

———————————————————————————————————

BOKA TID i Zürich –  BOKA TID på Skype, FaceTime–  BOKA TID i Göteborg