Yoga Retreat – Hiking 1

YOGA RETREAT – HIKING, 29 juni – 3 juli 2020

Sommaren i alperna är en underbar tid varmt men lite svalare på högre höjd. Att kunna kombinera yoga med alpvandringar för det till ett väldigt rogivande och energigivande retreat. Hotellet vi bor på är lugnt och fint längst in i dalen – det är som en oas där stress inte finns. Du kommer känna dig lugn och fylld med kraft och energi efter detta retreat.

Detta ingår

Walserhuus Hotel, Sertig Valley, Davos.
2020, måndagen den 29 juni kl 14.00 till fredagen den 3 juli kl 12.00

Logi:
Enkel eller dubbelrum, Hotell Walserhuus (måndag-fredag)
Några rum har jacuzzi på sin terass men alla deltagare har tillgång till den från utsidan.

Måltider:
Frukost (tisdag-fredag)
Middag (måndag-torsdag)

Träningar:
3 (4) pass – Yoga/Meditation/Mindfulness 
3 (4) pass – Vandring  
4 pass – Hatha Yoga/Yin Yoga

Detta ingår inte

Resa till och från retreaten ordnar du med själv – anmäler du tidigt och bokar flyget samtidigt har du större chans till ett bra pris på flygresan. Flyg från Göteborg tar 2 timmar, från Stockholm 2 tim 30 min och från Köpenhamn 1 tim och 40 min.

Tågresan från Zürich flygplats till Davos Platz tar cirka 1 tim och 50 min och sen kan du ta en buss direkt till hotellet som tar cirka 20 min. Resan är otroligt vacker och värd sin tid. Denna resa behöver du inte boka i förtid. Hyr du bil går det på cirka 2 tim och 15 min att köra.

Pris

8 500 SEK (exkl. resa) – anmälan innan 29 maj 2020
+800 SEK för eget rum
8 000 SEK (exkl. resa) för medföljande som ej deltar i yoga-delen av retreatet*

*Nyhet för 2020 – du kan ta med en vän eller partner som du delar rum med men som bara deltar på vandringarna.

Fullt belopp betalas vid anmälan, 50% återbetalas vid avanmälan fram till 1 april. Fram till 29 maj återbetalas 2 000 SEK, därefter ingen återbetalning. Full återbetalning fram till 29 maj om det fortfarande finns COVID-19 restriktioner för resande och gruppaktiviteter.

OBS! Senaste anmälan till:
Yoga & Hiking I – 29 maj; Yoga & Hiking II: 6 augusti
Utifrån COVID-19 är det ingen som vet om det kommer vara möjligt att genomföra retreaten….
Men du kan fortfarande anmäla dig genom att mejla mig på, margareta.hultman@psim.se. Jag sätter upp dig på listan och om allt blir som vanligt igen, så skickar jag dig en faktura. När fakturan är betald, är platsen din!

Yogainstruktör och vandringsledare

Margareta Hultman
Som idrottspsykologisk rådgivare och yogainstruktör, tycker jag att även yogans positiva psykologi är viktig och värd sin tid. Under retreatet går jag igenom yoga psykologin, har yoga klasserna och planerar och leder vandringarna. Vill du ha ett individuellt samtal tar vi det under en vandring. Du kan även boka tid  för yoga hos mig på PSIM Studio i Zürich och psykologisk rådgivning i Zürich samt i Göteborg eller på Skype/FaceTime.

Vill du veta mer

så skicka mig gärna ett mejl .

Margareta Hultman


Varmt välkommen!
Margareta